Ocean Dive
78    SOLD
- +
EXPIRED
500 DKK
249 DKK

50 % rabat på en fantastisk oplevelse under vandet – Få ½ times undervandsdyk i Øresund i selskab med fisk og fauna. Du behøver ikke at have dykket før!

Udlev dine indre dykkerdrømme med et rigtigt undervandsdyk i smukke Øresund. Få forårets og sommerens fedeste oplevelse i åbent vand på helt ned til 5 meters dybde. Her kan du udfordre dig selv og få en uforglemmelig oplevelse sammen med venner og familie. Og du behøver ikke at have dykket før. Du kommer til at dykke med Ocean Dive’s anerkendte instruktører i selskab med Øresunds fisk og fauna. Og der dykkes fra Amager Strand eller Svanemøllen, hvor der er læ og havblik, så du får den allerbedste oplevelse.

Med Dagens tilbud får du et fantastisk undervandsdyk i Øresund. Køb til dig selv og som gave til venner, familie og kæreste. Du udfører dit dyk sammen med professionelle og certificerede instruktører. Og du får stillet al udstyr til rådighed, herunder våddragt. Din instruktør sikrer, at du kender dit udstyr, ved hvordan det fungerer, og hvordan I kommunikerer under vand. Du gennemgår og afprøver dit udstyr i det fri – hopper i Øresund og får en fantastisk oplevelse under vandet. Der afholdes undervandsdyk torsdage kl. 17 og lørdage kl. 10. Afsæt ca. 3 timer til omklædning, instruktion og dykning.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ocean Dive
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Der afholdes undervandsdyk lørdag d. 23. maj, torsdag d. 11. juni, lørdag d. 13. juni, torsdag d. 25. juni, lørdag d. 11. juli og lørdag d. 15. august
  • Når du har købt værdibevis, kan du booke dit undervandsdyk via www.bit.ly/undervand
  • Værdibeviset udløber den 15. august 2015
+ HOURS
Søndre Fasanvej 47
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 12-17:30
Lørdag, kl. 10-14
+ ABOUT
Ocean Dive har i 12 år gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Og dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkeroplevelser for både øvede og nybegyndere.

Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører – nogle af de allerdygtigste instruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over et stort udvalg af det bedste dykkerudstyr, som stilles til rådighed for alle deres kursister.

I dykkercentret på Frederiksberg er alt dykkerudstyr som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Her kan du få det nyeste dykkerudstyr fra verdens mest anerkendte mærker som Scubapro, OMS, Subgear og Fourth Element.

Ud over dykkercentret i Danmark, har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder ture til Thailands pragtfulde koral- & undervandsverden.
+ WHERE

Søndre Fasanvej 47
2000 Frederiksberg