CrossFit Copenhagen
479    SOLD
- +
EXPIRED
1357 DKK
50 DKK

96 % rabat på 2 måneders ubegrænset holdtræning & selvstændig træning i alle CrossFit Copenhagens træningscentre – Kom i topform hos Danmarks største CrossFit-kæde. Gælder både nye og tidligere medlemmer!

CrossFit er tidens fitness-trend, og crossfitterne er ellevilde. Og uanset hvor du bor, er der nem adgang til CrossFit Copenhagens mange træningscentre. Her kommer crossfittere for at løfte vægte, svinge kettlebells, sjippe, klatre i torve, sprinte og slæbe sandsække. Her trænes på alle niveauer – i Open Gym og på hold med professionelle CrossFit-instruktører. Her kan du få pulsen op, få musklerne til at vokse harmonisk og smide overflødige kilo på rekordtid.

Med Dagens tilbud får du medlemskab med ubegrænset holdtræning & selvstændig træning hos CrossFit Copenhagen til og med 1. maj 2015. Du har adgang til alle træningscentre på alle tider af døgnet. Du har fri adgang til Open Gyms, hvor du kan gennemføre dine egne træningssessions. Og du vælger frit mellem CrossFit Copenhagens 100 daglige træningshold med personlige holdtrænere. Book dig på træningshold med fokus på smidighed, styrke, vægtløftning, gymnastik, kettlebell og udholdenhed – både for øvede og begyndere. Meld dig til hård og sjov træning under åben himmel og til ekstrem-træning for garvede crossfittere. CrossFit er sundt, sjovt og effektivt for alle, uanset alder og træningsniveau. Hvis du ikke har crossfittet før, anbefales det, at du booker dig på et opstartshold og lærer de grundlæggende crossfit-principper, før du begynder at træne selvstændigt.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos CrossFit Copenhagen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. maj 2015
  • Ønsker du ikke at fortsætte dit medlemskab efter den 1. maj, skal du senest den 1. april melde dig ud via www.crossfitcopenhagen.dk
  • Når du har købt værdibevis, skal du aktivere dit medlemskab via www.bit.ly/crossfit-copenhagen
+ HOURS
Boxen
Portugalsgade 13
2300 København S

Centralen
Dannebrogsgade 5-9
1660 København V

Fabrikken
Rygårds Allé 110
2900 Hellerup

Kirken
Griffenfeldsgade 7A
2200 København N

Klubben
Jagtvej 217
2100 København Ø

Posthuset
Brogårdsvej 12
2820 Gentofte

Smedjen
Sigurdsgade 37
2200 København N

Trykkeriet
Rentemestervej 56
2400 København NV

Værkstedet
Kastanie Allé 20
2720 Vanløse
+ ABOUT
CrossFit er tidens trænings-hit, og flere end 8.000 københavnere dyrker crossfit hos CrossFit Copenhagen. Siden 2008 har CrossFit Copenhagen åbnet 10 unikke træningscentre i nedlagte kirker, smedjer, fabrikker, trykkerier m.m. Og uanset hvor du kommer fra, er der ikke langt til dit nærmeste CrossFit-center.

Indretningen er rå, rustik og overvældende – personalet og trænerne entusiastiske og imødekommende. Træningsformen er varieret og intensiv. Her er det menneskets urinstinkter og kroppens naturlige bevægelsesapparat, som er krumtappen i dine træningssessions. Hos CrossFit Copenhagen hopper, skubber, klatrer og sjipper man sig i topform sammen med alle de andre glade crossfittere.

CrossFit Copenhagen er drevet af dedikerede CrossFit-instruktører med mange års erfaring inden for fysisk træning og eliteidræt. Instruktørernes sportslige baggrunde spænder vidt fra klatring og skiløb til kampsport, yoga, vægtløftning og boldspil. Og de står altid parat til at give dig den optimale træning på CrossFit Copenhagens mange daglige træningshold.

Hemmeligheden bag CrossFit Copenhagens succes er holdtræning og fællesskab kombineret med en sund og effektiv træningsform, som gør dig stærkere og hurtigere. Her kommer crossfittere for at løfte vægte, svinge kettlebells, klatre i torve, sprinte og stå på hænder – og for at have det sjovt sammen.
+ WHERE

Griffenfeldsgade 7A
2200 København N