Organic India
623    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

51 % rabat på alt hos Organic India på Frederiksberg – Fantastisk øko-take-away byder på safran-marinerede kyllingespyd, lammekød med kokos & karry, butter chicken med flødesauce og pistacie, ginger beer, økosaft m.m.

I den fortryllende øko-take-away – lige over for Michelin-restaurant Formel B – ristes karry, rives ingefær og steges lækkert marineret kød over åben ild. Her dufter vidunderligt af hjemmelavet indisk mad lavet med kærlighed & twist. Her bydes på fantastiske madoplevelser med safran, masala, gurkemeje, mango, hjemmelavet chutney & karry. Og de fortryllende indiske fusionsretter er en fryd for øjet og en velsignelse for gane & smagsløg. Her kokkereres alt fra bunden på årstidens bedste økologiske råvarer. Og Organic India er for længst blevet et tilløbsstykke på Frederiksberg og fremhævet af Politiken som én af byens bedste take aways.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos Organic India. Køb ét eller flere værdibeviser. Få fantastisk green butter chicken med cremet flødesauce og saltristede pistacienødder. Nyd grillede tigerrejer med dip af kokos & lime. Få safran-marinerede kyllingespyd med mynte-dip og svitsede grøntsager. Få mørt lammekød med tandoori-pistacie-sauce og krydrede kødboller af hakket oksekød med kartofler, reven ingefær og masala. Få coconut chicken med kokosflager, sauterede grøntsager og kokos-karry-sauce. Smag røget laks og tigerrejer toppet med friteret salvie. Få svitsede grøntsager med paranødder, mandler og friske krydderurter. Få lamme-culotte med pistacienødder og tandoori-marineret kyllingebryst med hasselnødder, friske urter og grøntsager. Nyd indisk burger-fusion med øko-burgerbøf, gulerodssalat, spinat og squash, friskhakket chili, hvidløg og yoghurt-dressing. Få friskbagt naan-brød, sprøde pappadums og hjemmelavet mynte-, chili- og hvidløgscreme. Nyd mango-parfait med pistacienødder og kokos-parfait med paranødder og hvid chokolade. Få økologiske sodavand og safte fra Naturfrisk, ginger beer og lemonader fra Fentimans. Smag den indiske nationaldrik Mango Lassi – lavet på økologisk yoghurt og mango, toppet med hakkede pistacienødder. Få special-øl fra bryghuset Cobra Beer, økologiske vine og meget mere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Organic India
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 24. februar 2015
  • Hvis du vil udgå ventetid, kan du bestille din take away på tlf. 88 18 90 00 (se menukort på www.organicindia.dk)
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Organic India
+ HOURS
Vesterbrogade 169
1800 Frederiksberg C

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 16:30-21
Lørdag - søndag, kl. 16-21
+ ABOUT
Der er gang i køkkenet hos Organic India, der er fremhævet af Politiken som én af byens bedste take aways. Og den lille øko-take-away har gjort det til sit varemærke at fremtrylle indisk gastronomi af højeste kvalitet. Her kokkereres indiske fusionsretter serveret med fantastiske smagfulde saucer. Her er alt lavet med passion og stor kulinarisk kunnen.

Det indiske madtempel på Frederiksberg er Danmarks første økologiske take away og har fået tildelt det Økologiske Guldmærke. Her er 90-100 % af alle råvarer og ingredienser økologiske. Her bydes på fantastiske madoplevelser med safran, masala, gurkemeje, mango, hjemmelavet chutney & karry. Og det er kun sæsonens bedste råvarer, der får adgang til køkkenets hellige grill, gryder og pander.

I det vidunderlige take-away-køkken kreeres indiske klassikere med raffinement og finesse. Her tilberedes indisk stenalderkost med tandoori-marineret kød, grønt og masser af skønne nødder. Og byens vegetarer bydes på vegetar-retter med quinoa, grøntsager, tofu, ingefær og krydderurt. Her kommer stamkunder fra hele København for at hente dejlige indiske madretter og søde desserter med hjem.
+ WHERE

Vesterbrogade 169
1800 Frederiksberg C