Kromans Kokkeskole – All About Cooking
92    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
800 DKK
399 DKK

50 % rabat på fremragende 3-retters madlavnings-kursus hos Kromans Kokkeskole i Indre By – Få en fantastisk sjov og lærerig oplevelse fyldt med kokketricks & god mad hos den kendte TV-kok Karsten Kroman

Lær gastronomiske tips, tricks & kokkefærdigheder af den sprudlende TV-kok og kogebogsforfatter Karsten Kroman. Få ny inspiration til at fremtrylle vidunderlige middagsretter og festlige menuer i dit eget køkken. Få en fantastisk sjov madlavningsoplevelse sammen med venner & kollegaer hos Karsten Kroman, som har været manager for Verdens Bedste Kok – Rasmus Kofoed. Nu står Karsten Kroman parat i sit vidunderlige åbne køkken fyldt med verdens bedste køkkenmaskiner, gryder, potter, pander og knive, som alle står til din rådighed. Her bugner køleskabene med friske grøntsager, friskfanget fisk og økologisk kød fra Gourmandiet & Grambogård. Her bydes du velkommen med en herlig velkomstdrink og forsynes under kurset med 2 gourmet-øl eller vin.

Med Dagens tilbud får du et fantastisk 3-retters madlavnings-kursus med TV-kokken Karsten Kroman som guide og vejleder. Lær nordisk fortolkning af den klassiske franske forret Brandade. Lav saltdampet torsk med delikat grovmos af kartofler tilsmagt med hvidløg, citronskal og ristet italiensk bacon. Pynt din forret med krydderurt og en molekylær overraskelse, som præsenteres på dagen. Tilbered hovedret med udskæring af udsøgt økologisk kalveinderlår i 3 varianter – fransk, italiensk og nordisk. Lær at lave Escalope de Veau med svampe a la créme og kogte ditta kartofler fra Lammefjordens spisekammer. Prøv kræfter med den italienske scaloppine og lær kunsten at riste artiskokker og koge tagliolini med bid i. Bliv kokkekunstner i nordisk rugbrødspaneret kalveinderlår med pommes sautées, smørdampede springløg og snittet æble. Lav klassiske franske profiteroles til dessert med hjemmelavet vaniljeparfait og chokoladesauce. Lær den svære kunst at lave vandbakkelser. Få TV-kokkens fif og tricks til den perfekte vaniljeparfait lavet af sukker, flødeskum og polynesisk vanilje. Lav himmelsk chokoladesauce på fair trade chokolade fra Den Dominikanske Republik. Invitér venner, veninder og kollegaer på en sjov, spændende og udfordrende madrejse i Karsten Kromans vidunderlige køkken. Og nyd din hjemmelavede menu ved langbordet sammen holdkammeraterne.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kromans Kokkeskole
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. december 2014
  • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
  • Værdibeviset kan anvendes til ét kursus i vinteren 2014 – 11. november, 18. november, 19. november, 3. december, 4. december eller 10. december (alle dage fra kl. 17:30-21:00)
  • Når du har købt værdibevis, kan du booke dit kursus via www.bit.ly/kromans
+ HOURS
Trommesalen 4
1614 København V
+ ABOUT
TV-kok og kogebogsforfatter Karsten Kroman er en levende legende på den danske kokkescene. Han har været Generalsekretær for Bocuse d’Or Danmark, hvor han i flere år førte de bedste danske kokke til EM og VM. Han har været manager for Michelin-kok Ronny Emborg og for Verdens Bedste Kok – Rasmus Kofoed.

I flere årtier har Karsten Kroman lavet madprogrammer til hele den danske befolkning. Han er særligt kendt fra TV-programmerne ”Kromans mad på 25 minutter” og ”Kromans råd til mad”. Han har udgivet flere kogebøger – blandt andet ”Vanille Kogebogen” og ”Den dyre/Den billige/Den slanke/Den fede”. Nu har Karsten Kroman kastet al sin energi i sin nyåbnede kokkeskole midt i København.

Karsten Kroman inviterer alle med hang til god mad på sjove og inspirerende madlavningskurser på Kromans Kokkeskole i Trommesalen. Her er alt specialdesignet ned til mindste detalje af den dygtige indretningsarkitekt Margrethe Lange. Og Karsten Kroman byder på et fantastisk madlavningsunivers, hvor kun det bedste er godt nok.

Det er Kroman selv, der står i køkkenet og øser af sin viden og erfaring til glæde for de mange madentusiaster & kursister. Her lærer københavnerne at lave fantastisk gastronomi, hverdags- & festretter, som begejstrer alle.
+ WHERE

Trommesalen 4
1614 København V