250    SOLD
- +
EXPIRED
360 DKK
165 DKK

54 % rabat på 30 minutters ultimativt gokart-race midt i København – Få det vildeste adrenalinkick på DM gokartbanen i Carlsberg Byen på Vesterbro

Udlev dine vildeste fartdrømme på Sjællands største indendørs gokartbane. Ifør dig tjekket styrthjelm & køredragt og kryb ned i en toptunet professionel gokart med styrtbøjle og H-sele. Drøn ud af pitten og udlev din indre fartdjævel med 65 km/t på langsiderne på den 580 meter lange bane. Kast din gokart ind i de vildeste hårnålesving. Tryk speederen i bund og giv venner og veninder baghjul. Lad dig udfordre af banens 12 sving og fire langsider – her får du testet dine køreevner til det yderste, uanset om du er garvet eller nybegynder.

Med Dagens tilbud får du én af Københavns sjoveste oplevelser. Køb det antal værdibeviser du ønsker. Udlev din indre fartdjævel sammen med venner, familie og kæreste. Invitér fartglade sjæle på ultimativt gokart-race midt i København – som en sjov måde at være sammen på eller som optakt til årets bedste fødselsdagsfest og julefrokost.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos CPH Gokart
  • Værdibeviset kan indløses mandag, tirsdag, onsdag samt søndag kl. 10-22
  • Kan ikke anvendes til firmaarrangementer
  • Reservation skal foretages via [email protected] (anfør venligst dit værdibevisnummer)
  • Du skal være fyldt 14 år
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. februar 2015
+ ABOUT
CPH Gokart er lige præcis det, alle med benzin i blodet tørster efter – en super gokart-bane godkendt til afholdelse af Danmarksmesterskaber for de hurtigste gokarts. Og så ligger motorsportsanlægget lige midt i København i Carlsberg Byen på Vesterbro.

CPH's gokart-bane er i en klasse for sig selv. Her leveres gokart-sportens Formel 1-oplevelse. Og motorsportens kendisser, Thorkild Thyrring, Jason Watt og mange andre racerkører har været forbi og givet ”thumbs up”.

Hos CPH Gokart er filosofien, at det ikke bare skal være sjovt – det skal være rigtigt sjovt og udfordrende. Derfor er gokart-banen af højeste internationale standard med professionelt tidtagnings-udstyr og de nyeste hurtige gokarts.

CPH Gokart har skabt motorsports-rammer, som er et univers af fart, spænding og samvær for alle – både for køreglade og professionelle.
+ WHERE