Taphouse
1800    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

50 % rabat på alt hos byens største øl-bar – Nyd guddommelig øl fra verdens bedste bryggerier hos nyåbnede Taphouse i hjertet af det gamle København

I det gamle københavnerhus fra 1798, lige ved Rådhustårnet og Grand Teatret, har Taphouse slået dørene op til et sandt øl-paradis for øl-entusiaster og feinschmeckere. Her tappes special-øl i uendelige strømme fra 61 fadølshaner til alle øl-elskende københavnere. Her kommer lokale og turister for at få alverdens øl fra verdens bedste øl-producenter og mikrobryggerier. Den nyåbnede ølbar er allerede forgudet af mange for sit kæmpe udvalg af unikke og storslåede fadøls-drikke. Og det er kun de ypperste øl, der får adgang til Taphouse’s højt rangerede fadølshaner.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos Taphouse. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner & veninder på guddommelige øl fra alverdens lande brygget af verdens bedste øl-bryggere. Nyd special-øl fra Danmarks førende mikrobryggerier. Smag nye spændende bryg-kompositioner fra Mikkeler, Amager Bryghus, Ølsnedkeren, Ugly Duck og Beer Here. Nyd Beer Geek Breakfast tilsat kaffe og fantastisk øl-bryg fra Evil Twin med smag af rødbede og lakrids. Få Young's Double Chocolate Stout fra UK og special-øl fra Ugly Duck lagret på gamle Chardonnay-fade. Smag italiensk gourmet-øl fra Toccalmatto med toner af fyrenåle og tysk brænderøget malt-øl. Få verdenskendte amerikanske øl fra Hoppin' Frog og The Brewery i Californien, hvor øllen lagres på egetræsfade. Smag tysk weissbier fra det gamle tyske bryggeri Weihenstephaner, som har brygget øl siden år 1040. Nyd trappist-øl brygget af belgiske munke og øl-klassikere fra Chimay og Rodenbach Brewery. Hver måned præsenteres flere end 100 nye øl med fantastiske smagstoner af alt fra blåbær, hindbær, jordbær til honning, kaffe & lakrids.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Taphouse
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. januar 2015
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Taphouse
+ HOURS
Lavendelstræde 15
1462 København K

Åbningstider:
Mandag, kl. 15-24
Tirsdag - torsdag, kl. 15-02
Fredag - lørdag, kl. 12-03
Søndag, kl. 12-24
+ ABOUT
Med inspiration fra de store ølbarer på USA’s øst- og vestkyst har Taphouse skabt Europas største øl-univers midt i København. Her tappes lystige strømme af særligt udvalgte øl fra de bedste danske og udenlandske bryggerier. Her udskænkes øl til det øl-entusiastiske københavnske publikum, som går i byen for at more sig og få fantastiske smagsoplevelser.

Udvalget er imponerende og skifter løbende, så alle gæster kan komme igen og igen og blive forkælet med hygge og nye guddommelige skummende øl. Her er der fokus på kvalitet & service, og stedets tendere står altid klar til at guide gæsterne igennem den store jungle af velsmagende øl.

Taphouse er den seneste i rækken af nye ølbarer i København, og det er folkene bag Ølbaren på Nørrebro, der står bag byens nye spændende øl-sted. Og for at sikre ølbarens unikke udbud af special-øl har ejerkredsen hyret den anerkendte øl-anmelder Jens Ungstrup, som gennem tiderne har anmeldt mere end 28.000 øl på ratebeer.com.

Al øl er udvalgt med stor omhu og håndplukket hos verdens bedste bryggerier i ind- og udland. Her kan gæsterne gå på opdagelse i guddommelige skummende drikke og smage nordiske øl, når de er allerbedst. Og med spændende øl fra hele verden er Taphouse en rendyrket fornøjelse for alle.
+ WHERE

Lavendelstræde 15
1462 København K