Ulogisk by Nordisk Brødhus
400    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
360 DKK
180 DKK

50 % rabat på 2-retters Breakfast Menu for 2 personer hos Restaurant Ulogisk i Sjællandsgade – Landskendt birkebrændebager & kok byder på raffinerede morgenmads-anretninger på hippe Nørrebro

Manden bag succesen Nordisk Brødhus slår nu dørene op til et eventyrligt morgenmads-univers i sin nyåbnede Restaurant Ulogisk. Og med inspiration fra sin kokketid på Michelin-restauranten Foliage på Hotel Mandarin Oriental i London sætter Lennart Ribers nye standarder for raffineret morgenmad i København. Oplev den forrygende, rustikke og hyggelige stemning hos Ulogisk på Nørrebro, hvor mad og brød tilberedes i sten-brændeovn og på restaurantens store svenske brændekomfur. Invitér venner, familie og kæreste på udsøgt morgenmad på hippe Nørrebro og oplev den landskendte birkebrændebagers nye spændende mad-sted.

Med Dagens tilbud får du en 2-retters breakfast menu for 2 personer inklusiv friskpresset juice samt øko-kaffe/the. Og der er frit valg blandt alle forretter og hovedretter på restaurantens morgenmads-menu. Få hjemmelavet yoghurt med honningristet müsli, æblekompot og ristede rugflager. Nyd hjemmebagt surdejsbrød med røget skinke, smør og dansk ost. Få et lækkert udvalg af hjemmebagt wienerbrød og croissanter serveret med dansk honning og hjemmelavet blomme- & hindbærkompot eller bestil pocheret frugt. Nyd fint røget norsk laks med økologisk røræg og smørristet brioch som hovedret. Få spejlæg med pølser, røget bacon, grillede tomater, ristet blodpølse og grillede svampe. Få eggs benedict med grillet skinke og hollandaise-sauce på smørristet brioch. Nyd eggs florentine med cremet spinat, fintrevet parmesan og hollandaise-sauce eller nyd parmesan-polenta med ristede portobello-svampe, pocheret æg og frisk brøndkarse. Få lækker friskpresset juice efter eget valg enten appelsin, grape eller æblemost. Nyd økologisk kaffe som latte, cappuccino, cortado, americano eller espresso. Du kan også få the, hvis du er mere til det.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Ulogisk
  • Breakfast Menu serveres torsdag, fredag, lørdag og søndag i tidsrummet kl. 9-14
  • Værdibeviset kan anvendes fra 28. august til og med den 29. november 2014
  • Det kan være en god idé at booke bord – Bordreservation kan foretages via [email protected]
+ HOURS
Sjællandsgade 7
2200 København N

Åbningstider:
Torsdag - søndag, kl. 9-14
(herudover åbent om aftenen tirsdag - lørdag, kl. 17:30-24)
+ ABOUT
Nordisk Brødhus i Rantzausgade og Restaurant Ulogisk i Sjællandsgade er på rekordtid blevet verdenskendte på Nørrebro. Indehaver & kok Lennart Ribers har med sit usædvanlige og provokerende talent sat scenen for en anderledes spændende madoplevelse på sine to spisesteder i København.

På Ulogisk laver den landskendte kok sine madfavoritter fra hele verden både til morgen og til aften. Aftenkortet er inspireret af Lennart Ribers’ liv og rejser rundt i verden især fra hans arbejde som kok på Michelin-restaurant i London og på restauranter i New York. Og maden serveres naturligvis uden snobberi og med samme raffinement og pikerende smagskompositioner, som det nu engang er dygtige kokke forundt at præstere.

Morgenmads-menuen er sammensat med inspiration fra de morgenmadskompositioner, verdens bedste 5-stjernede hoteller byder sine gæster. Og så har alt alligevel fået et lille tvist, så det passer ind i den malende madoplevelse, Lennart Ribers præsenterer for sine gæster på Ulogisk. Her serveres udsøgt hjemmebag og raffinerede mad lavet i brændeovn og på restaurantens store svenske brændekomfur.

På bondegården Gammelmark i Sønder Hygum dyrker Lennart & Camilla Ribers kartofler og alkens grønt til Nordisk Brødhus og Restaurant Ulogisk. Kokkekunsten er rustik & raffineret, og med Ulogisk har Lennart & Camilla Ribers skabt ét af byens nyeste og mest spændende spisesteder.
+ WHERE

Sjællandsgade 7
2200 København N