Odin Fisk
1462    SOLD
38   LEFT
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

50 % rabat på alt hos hæderkronede Odin Fisk i Nordre Frihavnsgade – Byens fantastiske fiskeforretning byder på friske fisk, røgede ål, laks & rejer, krabbesalater, blinis med stenbiderrogn, fiskefileter, fiskefrikadeller m.m.

Det bugner med friskfangede fisk, skaldyr og hjemmelavede delikatesser i byens vidunderlige fiskeforretning. Her strømmer folk til fra nær og fjern for at få de allerbedste fiskespiser til hverdag & til fest, til påskefrokosten, forårs- og sommergrillen. Her får du alt fra verdenshavenes eventyrlige spisekammer, hjemmelavede skaldyrssalater, marinerede sild, liflige hvidvine og fiskehandlerens fantastiske færdigretter. Fiskehandler-familien Ingemann har nu i en halv menneskealder forkælet københavnerne med de lækreste friske fisk og delikatesser lagt på bjerge af funklende iskrystaller.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos Odin Fisk i Nordre Frihavnsgade. Køb ét eller flere værdibeviser. Få friskfanget fisk – hele og i delikate udskæringer – søtunger, foreller, ørred, hellefisk, tun, torsk og mange flere. Køb håndpanerede fiskefileter, hjemmelavede fiskefrikadeller og hjemmerørt remoulade. Få varm og koldrøget laks fra Fanø, røget ål, pebermakrel, gravad laks og jomfruhummer. Få fersk og røget stenbiderrogn, røget torskerogn og håndpillede limfjords-rejer. Køb Christiansø sild, karrysild og lækre marinerede sild fra Island. Få kammuslinger, blåmuslinger, hjertemuslinger, krebs og hummer. Køb lækre hjemmelavede fiske- & skaldyrs-salater med krabbe, tun, laks og rejer. Få hjemmerørt fiskefars og steg de lækreste fiskefrikadeller hjemme. Køb fiskehandlerens dampede laks med rejer & kaviar og porretærte med krabbe og hvidvinsdressing. Få udsøgte tapas-retter, varmrøget laks med sennepsdressing, krebsehalesalat med dild, blinis med stenbiderrogn, hakkede rødløg og creme fraiche. Køb foie gras, kaviar, confit de canard og skønne hvide & mousserende vine. Lav overdådige stjerneskud, reje-, ål- og laksemadder. Køb rå fisk til hjemmelavet sushi, friske fisk til pandestegning og meget mere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Odin Fisk
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2014
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Odin Fisk
+ HOURS
Nordre Frihavnsgade 31
2100 København Ø

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 11:00-17:30
Lørdag, kl. 10:00-13:30
+ ABOUT
Hos Odin Fisk bydes du på en eventyrverden fyldt med flotte friske fisk i alle regnbuens farver, og bugnende montrer fyldt med fantastiske hjemmelavede delikatesser & specialiteter. Her kommer gourmander og fiske-elskere fra hele København. Og op til weekenden er der altid kø helt ud på gaden.

Den gamle fiskeforretning i Nordre Frihavnsgade har solgt fisk siden 1898. Og i de sidste 25 år er det fiskehandler-familien Ingemann, der har stået bag disken. Siden 2006 har sønnen Mogens Ingemann med stor succes videreført den hæderkronede familievirksomhed og cementeret fiskeforretningens position som en af Københavns absolut bedste.

Allerede som 5-årig var Mogens Ingemann med sine forældre til fiskeauktion på Københavns Fisketorv for første gang. Sidenhen har han uddannet sig som fiskehandler og arbejdet på de største fiskerbåde, som sejler ud fra Island. Han har solgt fisk engros på Københavns Fisketorv og er i dag en af de store indkøbere på fiskeauktionerne – kendt for sit kompromisløse krav til kvalitet.

I fiskeforretningens store montrer bugner det hver dag med røgede ål og laks, kogte hummere, stegte rødspættefileter og håndpillede fjordrejer. I vinduet ligger dagens skønne friske fisk på rad og række på bjerge af funklende iskrystaller. Og hver dag fileterer fiskehandlerne sæsonens friskeste fisk ved håndkraft.
+ WHERE

Nordre Frihavnsgade 31
2100 København Ø