Bottega Luigia
550    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

50 % rabat på luksus-the & verdens fineste kaffe hos Bottega Luigia i Dr. Tværgade – Få kaffe fra verdens førende kaffelande og fantastiske the-blandinger i byens nyåbnede kaffe- & the-handel

I Dronningens Tværgade – i hjertet af København – vejes theen af på vægt og pakkes fint i smukke poser med fine mærkater. Og den lifligt duftende kaffe- og the-handel bugner med feinschmecker-kaffe og vidunderlig the i et utal af varianter og fantastiske blandinger. Her males verdens fineste kaffe på kaffemølle og spreder herlige dufte af friskmalet kaffe i Københavns hyggelige kaffe- & the-handel. Her bugner hylderne med smukke the-dåser fyldt med vidunderlig the & the-blandinger.

Med Dagens tilbud har du frit valg til al the og kaffe i Københavns hyggelige kaffe- & the-handel. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse i Bottega Luigia's vidunderlige the-paradis med 55 forskellige slags the og the-blandinger fra de fineste the-distrikter i Kina, Indien, Japan og Sri Lanka. Vælg mellem 15 forskellige slags luksus-kaffe fra verdens bedste kaffe-farme. Køb klassisk sort the fra Darjeeling og økologisk Rooibos-the fra de sydafrikanske stepper. Få økologisk grøn håndtørret the fra Long Jing med sødlig blomstret smag. Få Cool Mint med lakridsrod, mynte, æble og citrongræs. Få Orange Kvæde, Grøn Mango og Grøn the med ingefær og lemon, lavet på økologisk China Jade Wings. Køb sort Darjeeling fra Himalaya, Chai the og den fineste the med ginseng og ananas. Få fantastiske kaffebønner og friskmalet kaffe. Få udsøgt kraftfuld kaffe med smag af vin og bær, dyrket i Kenyas bjergrige egne. Køb luksus-kaffe fra Mexico med søde toner af honning, nødder og appelsin. Få fantastisk blød højlands-kaffe med vidunderlig let syrlig smag, dyrket på Java 1.600 meter over havets overflade. Køb Colombian Supremo Pico Cristobal, én af verdens fineste kaffer dyrket i Sydamerikas høje Andesbjerge. Få kaffe fra Etiopien og kaffe fra Kina med smagstoner af vanilje og kakao. Køb italiensk espresso-kaffe og meget mere.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Bottega Luigia
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. juni 2014
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. med frit valg til al the & kaffe
+ HOURS
Dronningens Tværgade 22
1302 København K

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 11-17:30
Fredag, kl. 11-18
Lørdag, kl. 10-14
+ ABOUT
Københavns nye the- og kaffe-paradis er det oplagte indkøbssted for alle the- og kaffe-elskende københavnere. Hos Bottega Luigia er du garanteret udsøgt personlige betjening, kyndig rådgivning og den bedste vejledning. Og udvalget af the og kaffe er stort og rundhåndet. Her får du kaffe fra verdens førende kaffelande og fantastiske the-blandinger.

Bottega Luigia ejes og drives af Luigia Saginario, som efter 13 år i Østerlandsk Thehus har åbnet egen hyggelig kaffe- & the-handel. Luigia Saginario har med omhu udvalgt og håndplukket de allerfineste kaffe- og the-sorter. Og i forretningen er der altid tid til en hyggelig snak, mens kaffen males, og theen vejes.

Hos Bottega Luigia i Dronningens Tværgade kommer feinschmeckere og alle andre, som elsker den udsøgte aromatiske smag af ægte kvalitets-the og kaffe. Her er kaffebønnerne friskhøstede, håndplukkede og nøje sorteret. Theen er særligt udvalgt og hentet fra de fineste the-distrikter i Kina, Indien, Japan og Sri Lanka. Og Luigia Saginario har med sin store faglige viden og ekspertise kreeret egne vidunderlige the-blandinger med bl.a. lakridsrod, mynte, æble og citrongræs.
+ WHERE

Dronningens Tværgade 22
1302 København K