Mokkariet Nørrebro
273    SOLD
77   LEFT
- +
EXPIRED
286 DKK
140 DKK

51 % rabat på 2 x lækker brunch + 2 x gourmet-kaffe/the hos Mokkariet på hippe Nørrebro – Få anmelderrost brunch serveret i fantastiske omgivelser

I hjertet af hippe Nørrebro lokker Mokkariet med hyggelig indendørs- og udendørsservering af lækker brunch. Her vrimler det med lokale, unge som gamle, der nyder hinandens selskab i fantastiske omgivelser. Her står den på retro 60'er dagligstuehygge, fokus på økologi og råvarer af højeste kvalitet. Kaffen er hjemmeristet, certificeret direct trade og på blend af fine kaffebønner fra Kenya, Brasilien og Guatemala. Her bydes københavnerne på suveræne madoplevelser, serveret med smil & charme.

Med Dagens tilbud får du 2 lækre brunchtallerkener samt gourmet-kaffe/the hos hippe Mokkariet på Nørrebro. Nyd skyr toppet med hindbærkompot og honningristet müesli med hasselnødder, solsikke-, græskarkerner. Få smilende æg og lækkert hjemmebagt brød med smør & marmelade. Smag kalkunskinke, økologiske danske oste med krystalknas og grillede merguezpølser. Få hjemmelavet grov hummus og lækre Kalamata oliven. Nyd gourmet-kaffe på fine kaffebønner fra Kenya, Brasilien og Guatemala – som latte, cappuccino, cortado eller americano. Du kan også vælge lækker the, hvis du er mere til det.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mokkariet på Nørrebro
  • Brunch serveres alle ugens dage (man-fre, kl. 9-13, samt lør-søn, kl. 9-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra 29. maj til og med den 30. august 2017
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 7:30-22:00
Fredag - søndag, kl. 8:30-21:00

+ ABOUT
Mokkeriet på hippe Nørrebro er hypet for sin fantastiske mad & kaffe. Her laves alt fra bunden på årstidens bedste råvarer. Og københavnerne valfarter til for at få en bid køkkens fantastiske lækkerier.

Hos Mokkariet er der hyggelig udendørsservering langs facaden med direkte udkig til livet på gaden. Og indenfor i den hyggelige café er der møbleret med klassiske danske designmøbler fra 60'erne, blotlagte murstensvægge, flotte billeder og stille musik.

Mokkariet er stedet, hvor byfolket søger hen, når den står på hygge & en dejlig brunchdate. Her nydes livet i fred og ro med dagens avis og hyggesnak, mens den italienske kaffemaskine summer lystigt bag disken og leverer linde strømme af friskbrygget gourmet-kaffe.
+ WHERE

Jagtvej 72
2200 København N