Osteforretningen
405    SOLD
- +
EXPIRED
440 DKK
198 DKK

55 % rabat på udsøgte oste, pølse, paté & parma-skinke hos Osteforretningen på Frederiksberg – Få fantastiske spanske, danske, franske og italienske delikatesser i hæderkronet oste- og delikatessebutik

Det vælter ind med priser fra både ind- og udland til Frederiksbergs skønne gamle delikatesse- & osteforretning. Osteforretningen har vundet prisen som Årets Butik. Og butikkens ejer, Carsten Petersen, er blevet optaget som medlem i La Guilde Internationale des Fromagers – de internationale ostekenderes eksklusive klub. Hos Osteforretningen får du fantastiske gourmet-specialiteter fra det halve Europa. Her bydes du på et overdådigt udvalg af verdens bedste oste og de lækreste spanske, danske, belgiske og italienske skinker, pølser & patéer. Her strømmer feinschmeckerne til for at få de bedste delikatesser og hjemmelavede specialiteter. Forkæl dig selv, venner, familie og kæreste med en gourmet-rejse gennem det halve Europa fyldt med eventyrlige og fantastiske smagsoplevelser.

Med Dagens tilbud får du et overflødighedshorn af skønne delikatesser & specialiteter til et overdådigt oste- og pølsebord – udvalgt af Osteforretningens kyndige delikatesse-specialister. Få italiensk luksus-salami med fennikel og udsøgt belgisk paté med skovsvampe, madagascarpeber, hvidløg eller valnødder. Nyd brie med noter af muskat og sydafrikanske røde peberfrugter fyldt med lækker cremet flødeost. Få lufttørret italiensk parma-skinke og prisvindede ost fra Holland. Få velmodnet vesterhavsost fra Thise Mejeri lagret i 52 uger på Bovbjerg Ostelager ved Vesterhavet. Nyd blød & mild port salut og eksklusiv schweizisk kreuzkäse. Få enebærrøget sønderjysk spegepølse og det lækreste friskbagte italienske filone-brød.

WHAT YOU GET

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Osteforretningen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 4. juli 2017
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 9:30-17:30
Fredag, kl. 9-18
Lørdag, kl. 9-14

+ ABOUT
I næsten 100 år har den skønne gamle oste- & delikatesseforretning budt sine mange forvente kunder på fantastiske oste, charcuteri og andre specialiteter. Og i de sidste 30 år har den dygtige ostehandler Carsten Petersen drevet én af Københavns største delikatesseforretninger med kæmpe succes.

I sin mors osteforretning på Jagtvej lærte Carsten allerede som barn, hvad der skal til for at levere smagsoplevelser, delikatesser & specialiteter af bedste kvalitet. Og i 1986 overtog Carsten Petersen Osteforretningen på Peter Bangs Vej og har med sin sikre sans for smag & kvalitet skabt et vidunderligt gourmet-univers for livsnydere og feinschmeckere.

Osteforretningen på Frederiksberg har et overdådigt udvalg af spændende oste & specialiteter, charcuteri og andre lækkerier. Alt indkøbt og nøje udvalgt fra hele Europa og resten af verden.

Hos Osteforretningen får du oste-specialiteter fra Danmark, Frankrig, Holland og Spanien – Italien, England, Irland, Grækenland og mange flere. Her får du herlige lemonader og grenadine – kvalitetsvine fra Frankrig, Italien og Chile samt himmelske danske og engelske marmelader. Og delikatesseforretningen byder altid på et fantastisk udvalg af de lækreste spanske, danske og italienske skinker & luksus-pølser samt delikatesser fra den kendte danske Slagter Munch.
+ WHERE

Peter Bangs Vej 75
2000 Frederiksberg