Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på udsøgt frokostplatte for 4 personer hos Kanal Caféen i Frederiksholms Kanal – Københavns gamle frokost-restaurant byder på varme rødspættefileter, lækker ribbensteg & skønne sild m.m.

Kr. 390

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 780 50% Kr. 390

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 71
  • 58
  • 31

156 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Kanal Caféen
  • Værdibeviset kan anvendes mandag - torsdag
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. maj 2017
  • Husk at reservér bord – reservation kan foretages pr. telefon

1 2 3 4 5 6 7

Få forrygende danske frokostanretninger og højtbelagt smørrebrød. Oplev stemningsfyldte København midt i Frederiksholms Kanal med udsigt til de Kongelige Ridestalde, Marmorbroen, Christiansborg og Slotsholmen. Træd ind i Kanal Caféens historiske gemakker fra 1852 og hengiv dig til det danske frokostbords eventyrlige lyksaligheder. Få et overdådigt frokosteventyr i Kanal Caféen med Folketinget og kanalrundfarten som nærmeste nabo. Nyd den fantastiske stemning i Københavns måske mest populære frokost-restaurant, som altid er stuvende fuld af glade frokostgæster, københavnere og turister.

Med Dagens tilbud får du Kanal Caféens udsøgte frokostplatte for 4 personer. Invitér venner, familie og kæreste på en overdådig frokost i Københavns historiske frokost-restaurant. Nyd det ypperste fra det danske frokostbord, serveret med friskbagt brød. Få skønne sild og varme pandestegte rødspættefileter med citron og hjemmerørt remoulade. Smag ribbensteg med rødkål & surt samt hjemmelavet hønsesalat med svampe og sprødstegt bacon. Få rosastegt roastbeef med pickles og syltet agurk. Nyd skøn franske brie med druer, peberfrugt og radise.Kanal Caféen

Frederiksholms Kanal 18
1220 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 11:30-17
Lørdag, kl. 11:30-15

Sagt af andre

Smørrebrød så fuglene synger!
Fantastisk frokostrestaurant...
Traditionel dansk frokost når den er bedst!
Smørrebrødet er i særklasse, og alt er hjemmelavet!
Fantastisk god mad.
Smørrebrød i sin fineste form!
Fantastisk mad og betjening...
Af Sten, Hasse, Lene, Rasmus, Iben, Preben & Mark – Kilde: AOK & TripAdvisor

Om Kanal Caféen

Kanal Caféen i Frederiksholms Kanal er et stykke dansk kulturarv og kulturhistorie, som omtales i alverdens turistbøger om København. Her strømmer det til med gæster, som har forelsket sig i den hyggelige stemning, det traditionsrige danske frokostbord og højtbelagt smørrebrød. Her er der altid stuvende fuld af gæster i højt humør.

Kanal Caféen har været åben siden 1852 og har jævnligt besøg af naboerne fra Christiansborg. Tilbage i de gode gamle dage var det staldkarlene, som kom forbi. I dag er det folketingsmedlemmerne, der tager plads i den gamle københavnske frokost-restaurant, sammen med skuespillere, turister og københavnere.

Kanal Caféen emmer af ægte maritim københavnerstemning. I restaurantens hyggelige stuer er væggene prydet med billeder fra livet på søen. Og i vindueskarme og på hylder er der fyldt med porcelæn og fajance fra en for længst svunden tid.

Tag på tur i skønne gamle København – hen over toppede brosten langs de gamle kanaler – og nyd den herligste frokost i Kanal Caféens charmerende og hyggelige restaurant. Her bydes du på alen lange smørrebrødssedler med klassisk dansk smørrebrød efter Kanal Caféens gamle velbevarede opskrifter. Her får du det ypperste fra det danske frokostbord kreeret af Københavns bedste smørrebrødsjomfruer & kokke.