Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på suveræn 3-retters menu for 2 personer hos Ristorante L’Imperatore på Østerbro – Nyd italiensk antipasti, oksemørbrad med svampe- & trøffelsauce og panna cotta med coulis af kirsebær

Kr. 349

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 698 50% Kr. 349

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 123
  • 23
  • 22

69 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Ristorante L’Imperatore
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 6. december 2016
  • Bordreservation skal foretages online eller pr. telefon

1 2 3 4 5 6

”Østerbro får ny ambitiøs italiensk restaurant”, skrev AOK, da Ristorante L’Imperatore åbnede dørene i starten af september i år. Her byder den dygtige sicilianske kok Armando Di Raffaele på et rent overflødighedshorn af hjemmelavede italienske og sicilianske madspecialiteter. Her serveres lækker italiensk mad med bid og kærlighed, garneret med trøfler, basilikum og timian. Og de italienske råvarer importerer restauranten selv fra de bedste landbrug og producenter i det solbeskinnede støvleland. Invitér venner, familie og kæreste på en fantastisk 3-retters middag fyldt med smagen af Italien.

Start med et udsøgt udvalg af lækre antipasti sammensat af chefkokken på dagen. Nyd fx lufttøret bresaola med rucola og grovhøvlet parmesan. Smag hjemmelavet vitello tonnato med fint skåret kalvekød lagt i cremet italiensk tunsauce. Få italiensk honningmelon med parmaskinke, trøffelsalami & stærk krydret salami fra Calabrien. Få siciliansk caponata med stegte auberginer krydret med tomatsauce, selleri, løg, oliven og kapers.

Nyd oksemørbrad med lækker sauce af Karl Johan svampe, champignoner og friskhøvlet italiensk trøffel. Hertil serveres grillet squash og aubergine fra Sicilien samt gratineret kartoffel med parmesan og frisk rosmarin.

Afslut din middag med italiensk vanilje panna cotta, toppet med vilde bær og coulis af kirsebær.Ristorante L’Imperatore

Olufsvej 2
2100 København Ø

Åbningstider:
Mandag - søndag, kl. 17-23

Sagt af andre

Fremragende italiensk mad!
Super lækkert... mit nye stamsted!
Uhyre velsmagende mad. Helt fabelagtigt!
Min mund løber i vand, når jeg skriver om det!
Af Jack, Claus, Flemming & Andy – Kilde: Facebook & DinnerBooking

Om Ristorante L’Imperatore

Ristorante L’Imperatore emmer af Italien og byder på fantastiske madretter & delikatesser til byfolket med hang til god mad. Her forkæles gæsterne med udsøgt italiensk gastronomi i hyggelige og magelige omgivelser i hjertet af Østerbro.

Ristorante L’Imperatore er fuldblods italiensk. Her er dygtige italienske kokke i køkkenet, italienske vine i kælderen og et menukort, som byder på det bedste fra det solbeskinnede støvleland. Her kreeres vidunderlig italiensk gastronomi på årstidens fineste råvarer. Og køkkenet bugner med velhængte skinker, farverige frugter & grøntsager hentet hjem fra førende italienske landbrug.

Restauranten ejes af Armando Di Raffaele, som er født og opvokset på Sicilien. Allerede fra barnsben lærte Armando at mestre den italienske kogekunst – først som medhjælper og siden som køkkenchef i sin fars restaurant, inden turen gik til Danmark. Og nu forkæler Armando Di Raffaele københavnerene med sit hjemlands vidunderlige madretter.