Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 2 x luksus tapas-tallerken + 2 x lækker chokoladekage hos anmelderroste Lundgren V.I.P. i Gothersgade – Nyd udsøgte delikatesser og fantastisk stemning i hjertet af København

Kr. 198

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 398 50% Kr. 200

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 82
  • 52
  • 46

77 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Lundgren V.I.P. i Gothersgade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. november 2016
  • Bordbestilling kan foretages online eller pr. telefon

1 2 3 4 5 6 7

Lundgren V.I.P. strøg direkte ind på AOK’s liste over byens bedste nye restauranter, da de åbnede over for Kongens Have. Og gæsterne strømmer til for at nyde restaurantens fantastiske stemning, udsøgte tapas og hundredvis af skønne vine. Her kommer københavnere og turister for at hygge sig til frokost og aften omgivet af vinreoler, levende lys i smukke kandelabre og med udsigt til livet i Kongens Have. Lundgren V.I.P. er et kæmpe hit og ét af Indre Bys hyggeligste gå-ud-steder. Invitér venner, veninder og kæreste på gourmet-specialiteter fra det halve Europa og udsøgte kvalitetsvine fra Lundgren’s formidable vinkælder.

Med Dagens tilbud får du overdådig tapas og skøn chokoladekage for 2 personer. Få tapas-tallerkener med en overflod af lækkerier hentet hjem fra de bedste landbrug i Italien, Spanien og Frankrig. Nyd vidunderlige lufttørrede spanske skinker og fransk delikatesse-paté. Få skønne oliven og krydrede italienske salamier fra Veneto og Toscana. Smag fantastiske oste fra de bedste mejerier i Danmark og Sydeuropa. Nyd franske cornichoner, hjemmelavet pesto, ricottacremé, aioli og friskbagt surdejsbrød. Og få lækker chokoladekage med chokoladecreme og chokoladesauce til dessert.Lundgren V.I.P.

Gothersgade 89
1123 København K

Åbningstider:
Mandag, kl. 17-22
Tirsdag - torsdag, kl. 11:30-22
Fredag - lørdag, kl. 11:30-24
Søndag, kl. 13-21

Sagt af andre

Maden er suveræn lækker!
Fantastisk måltid og super vine!
Hyggelig atmosfære og perfekt for par.
Stemningen er god, hyggeligt indrettet og rigtig god tapas.
Jeg er vild med deres vinkoncept.
Her er man stolte over at sælge kvalitetsprodukter!
Drømmested for feinschmeckere!
Super lækker tapas, god vin og gode priser.
Af Christian, Jørgen, Thomas, Martin, Lone, Anna & Jon – Kilde: Yelp

Om Lundgren V.I.P.

I 15 år har Lundgren V.I.P. forkælet og skabt glæde hos københavnere og turister. Og den navnkundige restaurant, som kombinerer restauration med delikatessebutik og vinbar, har for længst vundet københavnernes hjerter. Her kommer gæsterne igen og igen for at nyde gourmet-specialiteter fra det halve Europa og drikke udsøgte kvalitetsvine.

Lundgren har videreført succesen fra Vesterbro med søsterrestaurant i hjertet af København. Her er indretningen gennemført med kærlighed til sydlandsk stemning og charme. Her nyder gæsterne overdådig tapas & vin i fantastiske omgivelser med fritlagte loftsbjælker, store kandelabre og udsigt til Kongens Have. Og i kælderen er Lundgren’s vinskatte samlet i reoler fra gulv til loft.

Lundgren V.I.P. ejes af sommelier Kenneth Lundgren, der rejser Sydeuropa tyndt for at sikre de bedste oste, charcuteri, udsøgte vine og delikatesser til sine restauranter. Vinene er håndplukket fra små unikke vingårde i bl.a. Italiens, Spaniens og Frankrigs bedste vindistrikter. Og vinkortet rummer flere end 200 forskellige vine, som alle kan købes pr. glas og flaske.

Det summer altid af liv og god stemning i Lundgren’s anmelderroste restauranter. Her frister de lækreste skinker, pølser, oste og patéer sammen med udsøgte vine, som ligger på rad & række i bugnende vinreoler. Her kan du nyde vidunderlige vine til din tapas og alene afregne for de glas, du har fået.