Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 51 % rabat på kørekort til verdenen under vandet – Lær at dykke med erfarne danske instruktører i Øresund, i selskab med fisk og fauna. Få dykkercertifikat og gør dig klar til drømmeoplevelser under vandet

Kr. 1995

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 4098 51% Kr. 2103

Køb inden tilbuddet udløber:

 • Timer
 • Min
 • Sek
 • 82
 • 18
 • 16

2 har købt

0
5

3 mangler før tilbuddet er aktivt!

 • Værdibeviset indløses hos Ocean Dive
 • Hvert værdibevis er gyldigt for én person
 • Dit dykkerkursus bliver gennemført på én uge – mandag og onsdag kl. 17:30-21, tirsdag og torsdag kl. 17:30-22 samt lørdag og søndag kl. 9-16 (ved afslutning om søndagen får du dit dykkercertifikat)
 • Kurser afholdes følgende uger i 2015: Uge 23, 25, 28, 29, 32, 33, 36, 39, 42
 • Når du har købt værdibevis, kan du tilmelde dig en kursus-uge via www.bit.ly/dykkercertifikat
 • Værdibeviset udløber 12. oktober 2015 – Du skal dog senest den 1. august 2015 have tilmeldt dig en kursus-uge

1 2 3 4 5 6 7

Få den ultimative oplevelse, personlig udvikling, udfoldelse og eventyr. Gør dine drømme til virkelighed – lær at dykke i åbent vand og få et internationalt dykkercertifikat, så du kan begå dig i verdenshavene. Hos Ocean Dive er du garanteret læring og dykkerfærdigheder, som sætter dig i stand til at udleve dine vildeste undervandsdrømme.

Med Dagens tilbud får du et dykkerkursus inklusiv al undervisningsmateriale samt certificering hos anerkendte Ocean Dive. Få helt uforglemmelige dykkeroplevelser og et internationalt dykkercertifikat. Du kommer til at dykke i Øresund sammen med hornfisk, torsk, ørred og andre spændende fisk og fauna. Og du får dyk i åbent vand helt ned til 18 meters dybde. Med instruktion fra top-professionelle certificerede instruktører guides du i at begå dig i det våde element. Og Ocean Dive stiller alt dykkerudstyr til din rådighed, inklusiv våddragt.

Du gennemfører dit dykkerkursus på én uge. På kursusdagene står den på teori på Frederiksberg og indledende dykning i roligt havvand eller i svømmehal. Herefter er du parat til at gennemføre resten af kurset, som består af dykning i Øresund på åbent vand. Alle kursusdage møder du hos Ocean Dive på Frederiksberg, som arrangerer fælles transport til de steder, I dykker.Ocean Dive

Søndre Fasanvej 47
2000 Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 11:30-17:30
Lørdag, kl. 10-14

Sagt af andre

Fuldstændig fantastisk oplevelse!
Kompetente instruktører – sikkerhed og happy-feeling er i højsædet.
Fantastisk oplevelse i trygge rammer hos Ocean Dive!
Et professionelt kursus med gode instruktører...
Super fed oplevelse!
Af Per, Lisbeth, Eia & Nicolai – Kilde: Trustpilot

Om Ocean Dive

I 12 år har Ocean Dive gennemført oplevelsesdyk, dykkerkurser og dykkercertificeringer. Ocean Dive er Københavns 2. største dykkercenter og et af Danmarks mest anvendte. Og dykkercentret er anerkendt for sine professionelle dykkerkurser for både øvede og nybegyndere.

Ocean Dive har tilknyttet 8 certificerede, engagerede og passionerede dykkerinstruktører – nogle af de allerdygtigste instruktører i Danmark. Og dykkercentret råder over et stort udvalg af verdens bedste dykkerudstyr, som stilles til rådighed for alle deres kursister.

Ocean Dive er både certificeret til at uddanne dykkere og instruktører. Hos Ocean Dive har sikkerhed og færdighedslæring førsteprioritet. Alt dykkerudstyr er som nyt og altid tjekket i henhold til alle sikkerhedsforskrifter og planer. Og dykkerkurserne indeholder både teori, dykning i roligt vand og på åbent vand i Øresund.

Ud over dykkercentret i Danmark, har Ocean Dive etableret dykkercenter i Thailand med 30 fuldtidsansatte og flere dykkerbåde. Og Ocean Dive arrangerer et hav af dykkerture i både ind- og udland, herunder ture til Thailands pragtfulde koral- & undervandsverden.