Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 52 % rabat på 12 stk. valgfri mini-cupcakes fra Cravings på Nørrebro – Få eventyrlige cupcakes med Valrhona-chokolade, Oreo, rabarber & sød lakrids, cream cheese, citron, jordbær og karamel m.m.

Kr. 70

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 145 52% Kr. 75

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 67
  • 14
  • 59

362 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Cravings
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. april 2015
  • Det kan være en god idé at ringe og bestille på forhånd

1 2 3 4 5 6 7

Det søde kunsthåndværk har han lært af de verdenskendte cupcake-kreatører hos The Hummingbird Bakery i London. I dag fremtryller den danske bagermester Kaj Pedersen sine fantastiske cupcakes i eget bageri et stenkast fra Sankt Hans Torv. Her udøves den ypperste kagekunst helt fra bunden på de bedste råvarer og økologiske produkter. Og alle byens kageelskere strømmer til for at få cupcake-bagerens vidunderlige kagekreationer med hjem.

Med Dagens tilbud får du 12 stk. mini-cupcakes med frit valg fra dagens store udvalg. Få vidunderlige cupcakes med hjem til hverdag og til fest. Få Red Velvet med rød Valrhona-chokolade og cream cheese frosting. Vælg cupcakes med sød lakrids, rabarber og belgisk hvid chokolade. Få Oreo-cupcake med marshmallow frosting og gulerods-cupcakes toppet med cream cheese. Få Choco Turtle med Valrhona-chokolade, rom og blød karamelcreme. Smag cheesecake-cupcakes med knust kiks og vanilje-cupcakes med blåbær & revet hvid chokolade. Få Crave Monster med cookie og chokolade-krymmel, lemon-cupcakes og mange flere eventyrlige cupcake-varianter.Cravings

Guldbergsgade 57
2200 København N

Åbningstider:
Tirsdag - fredag, kl. 11-17:30
Lørdag, kl. 11-16:30

Sagt af andre

Byens bedste cupcakes!
Findes ikke bedre – smag for alle pengene.
Super lækre cupcakes og god betjening!
En oplevelse med helt igennem fantastisk smag.
Fantastisk smukke og flotte cupcakes – kan virkelig anbefales!
Deres cupcakes smager som en drøm...
De mest udsøgte cupcakes i København!
Af Christoffer, Vibeke, Camilla, Maria, Kenneth & Ann – Kilde: Facebook

Om Cravings

I den søde cupcake-butik på Nørrebro bager den danske bagermester Kaj Pedersen de sødeste små mesterværker. Og siden april 2012 har hans bageri Cravings forsynet feinschmeckere fra hele København med cupcakes, som smelter enhver kageelskers hjerte.

Cravings er et resultat af kærlighed og passion for udsøgte cupcakes og kagelækkerier. Her udøves den ypperste kage-bage-kunst helt fra bunden på de bedste råvarer og økologiske produkter. Og det kan så sandelig smages.

Kaj Pedersen har lært sit søde kunstneriske håndværk hos verdensberømte Hummingbird Bakery i London. Han har taget al det bedste med sig til hjem og forkæler nu københavnerne med sine små søde mirakler. Hos Cravings kreeres alt med fineste elegance og raffinement. Her byder Kaj Pedersen på et sandt eventyr af søde sager til dit kagebord derhjemme.