Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 2 x luksus tapas-tallerken + 2 x kage hos anmelderroste Lundgren V.I.P. i Bagerstræde & Gothersgade – Nyd overdådig tapas på gamle Vesterbro eller i Indre By over for Kongens Have

Kr. 198

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 398 50% Kr. 200

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 64
  • 40
  • 10

195 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Lundgren V.I.P. i Bagerstræde eller Gothersgade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. februar 2015
  • Bordbestilling kan foretages online eller pr. tlf. 60 81 83 70 (telefonen er åben hverdage mellem kl. 11-15 og kl. 20-21)

1 2 3 4 5 6 7

Succes-restauratør Kenneth Lundgren har netop slået dørene op til søsterrestaurant i Gothersgade. Og Lundgren V.I.P. i Gothersgade er strøget ind på AOK’s liste over byens bedste nye restauranter. Siden 1999 har Lundgren V.I.P. i Bagerstræde været et tilløbsstykke i København. Her strømmer københavnere og turister til for at nyde den fantastiske sydlandske stemning, overdådig tapas og hundredvis af skønne vine udskænket til butikspris. Og med søsterrestauranten over for Kongens Have har Indre By fået en ny fantastisk restaurant – helt efter samme koncept. Brug Dagens tilbud til frokost eller aften. Du bestemmer selv, om du vil besøge Lundgren V.I.P. på gamle Vesterbro eller i Indre By med udsigt til Kongens Have.

Med Dagens tilbud får du overdådig tapas og skøn chokoladekage for 2 personer. Få tapas-tallerkener med en overflod af lækkerier hentet hjem fra de bedste landbrug i Italien, Spanien og Frankrig. Nyd fantastiske lufttørrede spanske skinker og fine skiver af gravad mørbrad. Få paté og skøn krydret italiensk salami fra Veneto og Toscana. Smag fantastiske oste fra de bedste mejerier i Danmark og Sydeuropa. Nyd skønne oliven, hjemmelavet pesto, ricottacremé, cornichoner og friskbagt surdejsbrød. Og til dessert serveres hjemmebagt chokoladekage med chokoladecreme og chokoladesauce.Lundgren V.I.P.

Gothersgade 89
1123 København K

Bagerstræde 6
1617 København V

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 11:30-22
Fredag, kl. 11:30-24
Lørdag, kl. 11:30-24
Søndag, kl. 11:30-21

(OBS! Lukket om mandagen i Gothersgade)

Sagt af andre

Fantastisk måltid og super vine!
Hyggelig atmosfære og perfekt for par.
Stemningen er god, hyggeligt indrettet og rigtig god tapas.
Jeg er vild med deres vinkoncept.
Her er man stolte over at sælge kvalitetsprodukter!
Drømmested for feinschmeckere!
Super lækker tapas, god vin og gode priser.
Af Jørgen, Thomas, Martin, Lone, Anna & Jon – Kilde: Yelp

Om Lundgren V.I.P.

I 15 år har Lundgren V.I.P. i Bagerstræde forkælet og skabt glæde hos københavnere og turister. Og den navnkundige restaurant, som kombinerer restauration med delikatessebutik og vinbar, har for længst vundet københavnernes hjerter. Her kommer gæsterne igen og igen for at nyde gourmet-specialiteter fra det halve Europa og drikke udsøgte kvalitetsvine til butikspris.

Nu har Lundgren videreført succesen og åbnet søsterrestaurant midt i Indre By. Her er indretningen gennemført med forkærlighed for den sydlandske stemning og charme – helt som i Bagerstræde. Her nyder gæsterne overdådig tapas & vin i fantastiske omgivelser med fritlagte loftsbjælker, store kandelabre og udsigt til Kongens Have. Og i kælderen er Lundgren’s vinskatte samlet i reoler fra gulv til loft.

Lundgren V.I.P. ejes af sommelier Kenneth Lundgren, der har rejst Sydeuropa tyndt for at sikre de bedste oste, charcuteri, udsøgte vine og delikatesser til sine restauranter. Vinene er håndplukket fra små unikke vingårde i bl.a. Italiens, Spaniens og Frankrigs bedste vindistrikter. Og vinkortet rummer flere end 200 forskellige vine, som alle kan købes i hele flasker eller pr. glas.

Det summer af liv og god stemning i Lundgren’s anmelderroste restauranter. Her frister de lækreste skinker, pølser, oste og patéer i restauranternes kølemontrer, og udsøgte vine ligger på rad & række i bugnende vinreoler. Her kan du nyde vidunderlige vine til din tapas og alene afregne for de glas, du har fået.