Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på 2 x lækker Veggeburger med sprøde kartoffel- & rødbedefritter og eksotisk frugt + 2 x friskpresset juice hos populære Café N – Tidligere vinder af Politikens IBYEN-pris som Årets Café

Kr. 109

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 218 50% Kr. 109

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 160
  • 39
  • 48

4 har købt

0
5

1 mangler før tilbuddet er aktivt!

  • Værdibevis indløses hos Café N
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. november 2016
  • Det kan være en god idé at reservere bord – Reservation kan foretages online

1 2 3 4 5 6 7

Ultra populære Café N i Blågårdsgade laver fantastiske madlækkerier serveret i solskin & dagligstue-hygge med hjertelig og personlig stemning. Her får du byens vildeste veganske gastronomi, og den anmelderroste café har tidligere suverænt vundet Politikens IBYEN-pris som Årets Café. Byens madanmeldere og veganere svømmer over af begejstring. Her valfarter københavnerne til for at få Café N’s fantastiske burgere, som er en kanon smagsoplevelse for alle, uanset om man er veganer eller ej.

Med Dagens tilbud får du fantastiske veggeburgere med hjemmelavede vegetarfrikadeller og humus, smagsfremhævet med friske salater, bønnespirer, gulerod, agurk og solmodne tomater. Alt serveret i lækker hjemmebagt øko-bolle med hjemmelavet sennepsdressing. Burgerne serveres med Café N’s sprøde kartoffel- og rødbedefritter, hjemmerørt paprika-mayo, friske frugter & bær – skønne jordbær, hindbær & melon. Den friskpressede juice vælger du selv. Få juice med søde appelsiner, gulerod, ingefær & rødbede og få den blandet, som du vil.

Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske veggeburgere hos Café N. Nyd lækkerierne i den anmelderroste café – inde og ude – eller bestil ”to go”.Café N

Blågårdsgade 17
2200 København N

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 8-22
Lørdag - søndag, kl. 9-22

Sagt af andre

Det bedste sted at hive sine venner & veninder med ud at spise.
Sundt, billigt og ikke mindst brand hyggeligt!
Byens bedste café. Derfor de 5 stjerner.
Klart ét af mine yndlingssteder!
Ja! Jeg er fan – lækker mad og frisk juice.
Hjemmelavet lækker mad til enormt rimelige priser!
Maden er fænomenal – økologisk, vegansk og billig.
Hjemmelavet mad, som tilfredsstiller smagsløgene på selv den største kødelsker!
Af Signe, Emilie, Patricia, Louis, Stephanie, Casper & Caroline – Kilde: Foursquare & Yelp

Om Café N

Café N byder på veganske madlækkerier, dagligstue-hygge og udendørsservering i gågaden. Her arbejder super engagerede kokke & tjenere. Og for Allan Reck, som ejer og driver Café N, er caféen et drømmeprojekt, og han har succes.

Caféen ligger i Blågårdsgade, Nørrebros mest livlige kvarter med mange små hyggelige og sjove butikker. Hos Café N er der altid fyldt med gæster i det hyggelige, tæt pakkede lokale, som er møbleret med borde og bænke, malede træstole og rispapirlamper i loftet. Her nyder gæsterne den skønne danske sommer inde og ude. Og der er altid plads til én til hos Café N, for her er det ’vi-stemningen’, der hersker.

Café N er kendt for andet og mere end den fede stemning. Caféen er fuldblods vegansk og laver sund & velsmagende mad, som ingen andre kan præstere. Her er mad og drikke altid frisk og hjemmelavet – intet bliver tappet fra dunke og plastbøtter. Og forskellen er himmelråbende. Smagen af den friskpressede juice virker, med sin kraftige sødme, som en energisk krammer – og når du sætter tænderne i de lækre veggeburgere, så bliver forelskelsen total.