Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % rabat på fantastisk sommer-picnic for 2 personer fra Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn – Tag på solskinsdate & sommertræf i byens skønne oaser og nyd eventyrlig picnic fyldt med vin & lækre delikatesser

Kr. 249

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 499 50% Kr. 250

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 54
  • 29
  • 16

51 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Fyrtøjet
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2016
  • Bestil din picnic-kurv pr. telefon – bestil senest én dag før afhentning – eller prøv lykken på dagen

1 2 3 4 5 6 7

Sommeren er over København, og byens skønne oaser er fyldt med picnic-glade københavnere. Bred din rødternede frokost- & aften-dug ud på det bløde grønne græs i Kongens Have, i H.C. Ørstedsparken og på Kastellet. Slå dig ned på bolværket i hyggelige Nyhavn og på Havnepromenaden ud for Amaliehaven. Find det skønneste picnic-spot ved Gefionspringvandet og i parkerne langs Langelinie med udsigt til lystigt vuggende både i havnebassinet. Nyd picnic både frokost & aften med udsøgte delikatesser fra Restaurant Fyrtøjets vidunderlige køkken. Få Fyrtøjets sommer-picnic i handy picnickasse og tag på picnic-eventyr med venner, familie og kæreste.

Med Dagens tilbud får du fantastisk sommer-picnic lige til at tage under armen eller sætte på bagagebæreren på din cykel. Nyd nyrøget norsk laks med dild & citron og delikatesse-paté med grøn peber. Få lufttørret spansk serrano-skinke med honningmelon og udsøgte skiver af chorizo med paprika. Nyd italiensk fennikelpølse på bund af fintskårne radiser. Smag marinerede grønne & sorte oliven og skønne soltørrede tomater. Få cremet brie med solmodne vindruer og frisk blandet grøn salat vendt i vinaigrette med snittet agurk og søde cherrytomater. Få årstidens skønne frugter og bær, fx danske jordbær, hindbær og friske brombær. Nyd lækkert hjemmebagt brød og en skøn flaske hvidvin fra restaurantens kølige vinkælder.

Hos Restaurant Fyrtøjet får du alt, hvad du behøver, til en vidunderlig picnic for 2 under åben himmel. Få de skønneste delikatesser, en rødternet dug af stof, engangsservice og en kølig flaske hvidvin med skrueprop. Pak ud og dæk dit bord i en af byens skønne oaser – nyd en romantisk picnic med udsigt over vand, træer, spir og tårne.Restaurant Fyrtøjet

Nyhavn 11
1051 København K

Åbningstider:
Mandag - fredag, kl. 10-24
Lørdag - søndag, kl. 9-24

Om Restaurant Fyrtøjet

Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn 11 er en hyldest til vores folkekære eventyrforfatter H.C. Andersen. Og restauranten fortryller på samme vis som vores legendariske eventyrforfatter. Her får du veltilberedt mad, skønne delikatesser og desserter spundet ind i eventyrlige og hyggelige omgivelser.

Som noget ganske eventyrligt byder Restaurant Fyrtøjets køkken på færdigpakket picnic til alle solskins-glade københavnere. Og helt i tråd med vores eventyrlystne H.C. Andersen, kan du besøge Fyrtøjets smukke gamle hus fra 1830 og hente eventyrlig sommer-picnic til dine udflugter i København.

Restaurant Fyrtøjet i Nyhavn er indbegrebet af den rigtig gode oplevelse. Her bydes du indenfor i smukke rammer – møbleret fint med klassiske møbler og smukke lysekroner. Her er skabt et sandt eventyr og madunivers med fantastisk atmosfære og liflige dufte af herlig mad.

I Fyrtøjets fortryllende køkken fremtrylles klassiske varme retter, højt belagt smørrebrød, lækre danske anretninger og picnic-delikatesser. Alt naturligvis hjemmelavet på de bedste råvarer og alt tilberedt, så du får en fortryllende madoplevelse.