Gå ikke glip af vores tilbud - få tilbud direkte i din mailboks: 
   
Luk
København

Dagens tilbud: 50 % på alt hos italienske LùBar i Torvehallerne – Få italiensk gourmet-chokolade med kanel & vanilje, hjemmebagte cannoli, italienske sodavand, varme arancini, chokolademandler med appelsin og chokolade-praliné med chili m.m.

Kr. 50

Værdi Rabat Du sparer
Kr. 100 50% Kr. 50

Køb inden tilbuddet udløber:

  • Timer
  • Min
  • Sek
  • 74
  • 18
  • 24

331 har købt

Tilbuddet er aktivt!

  • Værdibeviset indløses hos LùBar i Torvehallerne
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. august 2015
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos LùBar

1 2 3 4 5 6 7

Torvehallerne i hjertet af København byder på delikatesser i verdensklasse. Og det vrimler med kunder hos italienske LùBar – gourmetmarkedets formidable street-food-køkken og chokolade-univers. Her byder dygtige italienske street-food-kokke på sicilianske arancini og sprøde italienske cannoli med sød ricottacreme. Her handles den fineste luksuschokolade fra hæderkronede Bonajuto og fra berømte chokoladeværksteder i Modica, Siciliens chokolade-hovedstad. Begejstrede journalister og madelskere fra hele verden flokkes om LúBar’s italienske food & chocolate trucks i Italien, Amsterdam og København. Og med artikler og forsider i Millionaire, Traveler US og Vogue er LúBar på rekordtid blevet en international kæmpesucces.

Med Dagens tilbud har du frit valg til alt hos italienske LùBar i Torvehallerne. Få sprødstegte arancini med siciliansk tomatsovs, oksekød og ragusano cheese. Nyd vidunderlige arancini med italiensk landskinke, spinat, aubergine, Bronte-pistacie og rejer. Køb hjemmebagte italienske cannoli – sprøde vafler med smag af nødder og strejf af kanel – fyldt med friskrørt sød ricottacreme, toppet med italiensk chokolade, pistacie og tørret appelsin. Få fantastiske italienske sodavand lavet på appelsinskal, passionsfrugt, citron og bitterappelsin – brygget af dygtige sicilianske sodavands-bryggere siden 1953. Køb håndlavet gourmet-chokolade fra Modica med kanel, kardemomme og vanilje. Få chokolade-praliné med chili og fine dessertchokolader fra Bonajuto, Siciliens ældste chokoladebutik. Køb færdiglavet mandelmasse og lav iskold mandelmælk med den fineste smag af marcipan. Få italiensk mandelchokolade med appelsin, lækker siciliansk mandelkage og meget mere.

Nyd fantastisk italiensk street food ved bænkene i solskinnet på Danmarks største gourmetmarked eller køb mad- & chokolade-lækkerier med hjem.LùBar

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K

Åbningstider:
Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17

Om LùBar

Torvehallerne syder og summer af liv og glade dage. Hver uge lægger 100.000 forvente kunder turen forbi Danmarks største gourmet-marked for at handle de bedste fødevarer og delikatesser med hjem. Og midt på torvepladsen i de travle torvehaller byder LùBar på et sandt italiensk mad- & chokolade-eventyr.

LùBar's formidable street-food-køkken & choko-deli er blevet en international kæmpesucces, som har trukket overskrifter i de største italienske & internationale magasiner og dagblade. Fantastisk italiensk slow food & gourmet-chokolade solgt fra smukke nyrenoverede food trucks begejstrer både designere, journalister og madelskere fra hele verden.

I LúBar's fantastiske street-food-køkken laves maden på de fineste italienske delikatesser. Her er alt hjemmelavet på råvarer fra de bedste landbrug på Sicilien. Chokoladelækkerierne er håndlavede og særligt udvalgt fra Siciliens førende chokoladeværksteder. Her har kyndige sicilianske chocolatiers fremtryllet fantastiske chokoladespecialiteter i mere end 500 år.

Den italienske success er skabt af søskendeflokken Ludovico, Lucrezia og Lucilla Bonaccorsi og har dybe sicilianske rødder. På blot 2 år har LúBar-konceptet udviklet sig fra et drømmeprojekt til en kæmpesucces. Og Lúbar er nu gået internationalt med stop i København. Her forkæler italienske kokke, iført nystrøgne skjorter og forklæder, københavnere & turister midt i Torvehallernes gourmet-marked.